Elektrický invalidný vozík ako rozlíšiť dobré a zlé

Teraz je ich veľaelektrické invalidné vozíkyna trhu, ale cena je nestála, vzhľadom na také drahé elektrické invalidné vozíky, nakoniec ako rozlíšiť dobré a zlé elektrické invalidné vozíky?Najdôležitejšie na elektrických invalidných vozíkoch je to, že je ich niekoľko veľkých častí, takže dobré a zlé sa odzrkadľuje v dobrom a zlom týchto častí.

wps_doc_0

1.Elektrické invalidné vozíky sú poháňané elektrickou energiou.

Zároveň sa na uľahčenie chôdze využíva elektrický elektromagnetizmus, takže kvalita elektromagnetického je dôležitou súčasťou hodnotenia kvality elektrických invalidných vozíkov.Všeobecne povedané, elektromagnetická odolnosť je veľmi dôležitá, pokiaľ je výdrž dobrá, aby sa pacient dostal domov, neobjaví sa na polceste bez javu elektriny.

wps_doc_1

2. Schopnosť mobilného lezenia.

To je sila elektrického invalidného vozíka.Hlavnou úlohou elektrického invalidného vozíka je odviezť pacientov na miesto, kam chcú ísť.Ak nedokážu prejsť cez malý žľab, stratia funkciu elektrického vozíka.

wps_doc_2

3. Kvalita ovládacieho panela, to znamená, či ho elektrický invalidný vozík môže pri použití ovládacieho panelu zavolať doľava, pôjde doľava a pri použití ovládacieho panela zavolá doprava.Pacient zároveň nevyvíja žiadnu námahu pri jeho používaní, preto je kvalita ovládacieho panela tiež dôležitým štandardom pre hodnotenie kvality elektrického vozíka.

4. Pohodlie.či môže priniesť pohodlie pacientom nielen pri používaní, ale aj v popredajnom servise.

wps_doc_3

5 Kvalita.by nemal byť v práci nad problémom, čo vedie k pacientom v používaní procesu zranenia.Toto je päť kritérií kvality elektrického invalidného vozíka, takže si s kúpou elektrického vozíka nemusíte robiť starosti.


Čas odoslania: 23. marca 2023